söndag 26 juli 2009

Kärlek finns på batteri.

Jag har en ambition att inte längre bli anfådd av att gå uppför trapporna. Eller ja, ambitionen sträcker sig väl lite förbi det, men det är en början.

På Sportscamp promeneras det väldigt mycket, och min kropp har vant sig vid det. Även om jag inte tycker att det är jätteroligt att promenera så är det ganska avkopplande och har man lite fart så bränner det ju bort en kalori eller två också. Igår när jag vaknade tog jag, efter en kopp kaffe, en 40 minuters promenad och gjorde sedan lite yoga hemma. Sjukt bra start på dagen. Idag vaknade jag väääldigt sent och var inte ett dugg sugen på att promenera. Men framåt sex-tiden när jag låg på soffan med en bok kände jag mig... inte rastlös direkt, men rent ut sagt lat som fan. Så jag drog på mig träningsbyxorna och Puma-dojjorna och drog ut på en promenad med iPoden på högsta volym. Idag var det fan inte ett dugg skönt. Jag har svinont i höften och foten och jag var inte mentalt taggad alls, jag gick mer ut för att mitt samvete sa till mig. Efter lite yoga och muskelövningar för knä, rygg och höfter sitter jag här och känner mig.... "jaha?". Jag vet ju att jag har gjort något nyttigt för min kropp, men ska det vara så drygt vill jag fantamej vara utpumpad, och det är jag inte.

Min förhoppning är att mina leder så småningom ska bli lite mindre skadebenägna, eller att jag ska vänja mig vid att de gör ont. Att min kropp ska bli lite bättre på att ta upp syre, och att jag ska få något bättre självdisciplin - så att jag tillslut faktiskt kan springa med Emma i höst när hon har egen träning de dagar hon inte är i Jönköping och tränar med Husqvarna. Springa är ju förbannat tråkigt, men det känns säkert bra om man bara har lite kondition. Och om mina knän tänker hålla.

KSP! (=Knäskydd på!)

Nu ska jag duscha!
PussoKram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hang in there...det blir bättre!! och det där med att vänja sig vid att det gör on kan jag berätta allt om ....om du vill veta...*suck*

Kämpa på! Du är ju himmelsblå så du vet ju allt om hur det är att kämpa i motvind!

Puss /Mami

Sara sa...

Oj, här har det uppdaterats, riktigt bra jobbat. Så du ska hålla koll på mig ;P men det är väll det storasystrar ska göra, eller vad var det du sa att du var. Du måste höra av dig så fort du kommer hit, innan med såklart. Vad beträffa bloggen, så är det för att jag tror att jag är duktigare än vad jag egentligen är att fixa och trixa med designen. Men du har antagligen inte det teckensnitt jag använder. Ska försöka fixa det någon dag när jag har tid. Ringer dig i veckan kanske. Kramar