onsdag 1 augusti 2007

Matchdag!

Ja idag är det matchdag, Hammarby borta. Lite smånervöst måste jag nog erkänna. Eller, väldigt nervöst. Mest irriterande är väl att jag åker till Stockholm imorgon, kunde inte matchen varit på lördag istället?! Nej, jag får sitta hemma och titta. Borde gå och packa nu.

Har förresten en arbetsintervju imorgon och är inte så lagom nervös! Usch fy. Något bra tips?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tips... Hmm länge sen jag var på intervju - har mest suttit på andra sidan på senaste tiden...
SAker som är viktiga är tex småsaker som att le o vara trevlig, titta den som intervjuar i ögonen, och försöka vara så avslappnad som möjligt. Så ett tips för att slappna av är att du klär dig i något du känner dig bekväm i som ändå ser hyfsat representativt ut. Rapa inte upp svar som du tror den som intervjuar vill höra - svarar en till mig: "Min negativa sida är nog att jag jobbar för hårt för att jag vill göra allt perfekt" så kräks jag. Det är bättre att man visar att man är medveten om sina brister - utan att för den delen vara dumdristig. Ska man ha ett jobb där man börjar kl 7 behöver man ju inte säga att man alltid försover sig. :-)
Ta ett par djupa andetag och var ditt trevligaste jag så går det galant!

Zabina sa...

Tack Åsa =) Kan berätta att det gick jättebra! Det var en avslappnad intervju med en väldigt trevlig människa. Tror att det är en jättebra arbetsgivare! :) Vi måste ses så fort jag kommer hem från 08-land! Kram