torsdag 31 maj 2007

För jag har tagit studenten!!

Jag tog mig in till Malmö med många fjärilar i magen igår morse. Mötte upp med Anton och Jean i Lund och sen tog vi tåget till Malmö där vi träffade resten av klassen för en chamagnefrukost i parken bakom Casino Cosmopol. Efter jordgubbar, vin, cider och en massa skrivande i mössor drog vi oss med buller och bång till La Corounne för att avnjuta en helt underbar lunch med lite mer skrivande i mössor och ett tal signerat yours truly ;)

Fotograferingen gick bra men vi fick senare reda på att någon hade snott fotografens dator så alla bilder försvann, vi kan ju bara hoppas att idioten som tog datorn får ett ryck av samvetskval och lämnar tillbaka den.

Vi slog ihjäl lite dötid i parken vid skolan, fick besök av en uteliggare som vi efter ett tag körde iväg, envis prick det där. När vi hade bjudning i matsalen med alla treor var det dags för mig att äntra scenen och sjunga, det gick utan tvekan över förväntan. Jag körde på "mer symboliskt än vackert" -mentaliteten men jag tror att där fanns en och annan vacker ton faktiskt.
Surrealistiskt var att gå mot byggnaden vi skulle springa ut ur när man såg alla människor som samlats utanför, allt blev så påtagligt och det var en helt otrolig känsla. Jag kommer inte ihåg mycket från när vi stod på trappan men jag vet att jag var så otroligt distraherad, det var nog svårt att få kontakt med mig.

Det blev lite flakåkande innan jag tog mig hemåt i morfars bil med Kalle som förare och morfar och Ingrid i baksätet. Hemma blev det dricka, mat, sång, presenter och enormt trevligt sällskap.
TACK ALLA SOM KOM OCH FÖRGYLLDE MIN KVÄLL!

Eftersläppet var skoj och extra kul var att Kalle dök upp (kusin) :D

Nu är jag officiellt arbetssökande så behöver ni ett handtag någonstans så bara ring mig =)

Sist vill jag säga till min klass:
Jag älskar er så otroligt mycket, tack för tre helt sanslöst underbara år, i med och motgång, vi lyckades ju hålla ihop utan några större katastrofer :D
Until we meet again: lycka till med allt ni tar er för!

Bilder kommer snart upp på: http://zabbe.bilddagboken.se

Inga kommentarer: