onsdag 9 maj 2007

MFF-Hammarby




Igår var det dags för match igen, och Södra sitt - igen! Det är så det är när man är en mycket fattig student och Sydsvenskan bara slänger biljetter på en, man tackar och tar emot och är glad för att man får se pågarna springa runt överhuvudtaget.

Efter regn och blåst så sprack himlen upp och solen tittade fram, precis när spelarna ställde upp, och strålade på det vackra tifoarrangemanget.

De första 10-15 minuterna var riktigt bra men efter målet så släppte vi in Hammarby lite väl mycket i matchen och tillslut fick de till ett skott utifrån som inte ens Sandqvist hade skuggan av en chans på. 1-1 och mina tankar vandrade direkt till 2006 - andra halvlek, nu kommer vi klappa ihop. Så blev dock inte fallet, det producerades väl inte bra fotboll men pågarna höll igen bra och det är alltid ett bra tecken!

1+ : Johan Andersson fick göra ett inhopp och skötte sig bra.
1- : Att man inte förstod varför publiken buade när Ola blev utbytt- han skötte ju sig jättebra!

Att Junior är skadad är riktigt illa, inte för att jag tror att han gör hela laget, men för att Pode och Jonathan är för lika i sitt spelsätt. Det behövs någon som håller i bollen och slår passningarna, det är det Junior är fenomenalt bra på, att behålla bollen i anfallet. Hade Niklas varit att tillgå hade han kunnat ta Juniors plats men eftersom att detta inte är fallet så har vi problem!

Nu får vi blicka framåt mot tisdag och HIF borta - vi ska köra över de jävlarna! :)


Över och ut.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man buade inte åt Toivonen eller att J.Andersson bytades in. Man buade åt Åkeby som valde att ta ut Toivonen och inte Jocke Nilsson som inte varit speciellt bra.

http://fotbollmff.blogg.se/

Zabina sa...

Tack det gör saker och ting mycket klarare :)

Just for the record så tycker jag fortfarande att det var fel att bua.