söndag 27 maj 2007

Malmö FF - Gefle 1a halvlek.

Av olika anledningar där tidsbrist är den största så hade jag inte möjlighet att ta mig in till Malmö stadion idag =(
Därför sitter jag i soffan här hemma tillsammans med Mats, mamma och Zebbe och kollar på matchen på teve.

Det började med Malmöledning på första hörnan genom nummer 14 Jon Inge Höiland. Total Malmödominans i 25 minuter, sen bjöds Gävle in lite väl mycket. Killarna klarade inte av att hålla igen och efter ett friläge som först räddats av Sandqvist men sedan plockats upp på returen gick i mål. 1-1 och Gävle fick styra och ställa ganska mycket. Nu väntar vi på andra halvlek och förhoppningsvis återigen, Malmödominans.

Kom igen killar!

Ljusglimtar hittills:

- Ola Toivonen kommer igenom med briljanta löpningar i mitten mellan Gävles mittfältare hela tiden, har haft ett par skott över mål.

- Ulrich Vinzents som leker med Gävles försvarare när han kommer upp i anfallen och försöker göra något kreativt av bollen hela tiden.

- Anders Andersson, för att han är Anders :)

Jocke Nilsson måste höja sig en eller ett par nivåer, det är för mycket slarv. Om han inte klarar det ser jag hellre Marcus Pode på högerkanten.