söndag 27 maj 2007

Kvällspress... suck...

http://www.expressen.se/nyheter/1.696490

Återigen har kvällstidningarna lyckats snoka upp dödshot och kränkningar och man har t.o.m. hittat någon att skylla det på. Personen i artikeln som kallas "Jörgen" påstår att hans förebild är, hör och häpna, Magnus Betnér!

Om ni går in på Magnus blogg så ser ni vad han har att säga om saken.

Själv tycker jag att det är idioti när folk tar saker Betnér säger, ur sitt sammanhang bara för att skapa en konflikt. Som när han är på Stockholm Live och säger "Ebba von Sydow, att det lilla aset fortfarande lever det fattar jag inte", tror folk då på fullaste allvar att han vill att Ebba ska dö? Det är ju faktiskt så att han fortsätter monologen efteråt och berättar vad han tycker om henne som offentlig person, inte som privatperson. Hur kan folk vara så dumma i huvudet att de på fullaste allvar tror att Betnér vill att stureplansmassakern ska fullbordas?Sluta ta saker ur sitt sammanhang och tänk efter lite!

Betnér ligger hela tiden på gränsen i sina uttalanden, men det är ju det som gör honom så otroligt genial! Folk som inte förstår det måste ha ett IQ på under 10. Samhällskritik på hög nivå är vad det är, att sen Aftonbladet och Expressen livnär sig på hans uttalanden är bara patetiskt.

Inga kommentarer: