fredag 18 maj 2007

Kozkenkorva

Kozkenkorva är ett fredligt land med 90% urbefolkning och 9% tillhör en folkgrupp som heter IffIffare, pratar Malmöitiska, bor i bergen och tror på andar, 1% är invandrare från grannlandet Domine Paiz. Huvudstaden heter Hidalgo, det är en industristad och har landets enda kärnkraftverk.

Presidenten heter Thomas Järvheden och är representant för det socialistiska partiet vänstervågen, hans vicepresident heter Henrik Schyffert och representerar dIFFerentialerna för att öka integrationen mellan IffIffarna och koskisarna.

Låter det som en massa humbug? Det är bara för att det är det. Jag pluggar, vi får hitta på ett egent land. Allt, historia, politiskt system, befolkning, religion, språk, interna konflikter o.s.v. Det är faktiskt ganska roligt! Men nu har jag skrivit 6 sidor och är lite trött. Man måste ju få pausa ibland!

Vill ni se mitt lands flagga? It's one of a kind:

Årtalen representerar när nästa president ska bli vald och de fyra bilderna är kandidaterna till 2007 års presidentval. Coolt va? Tänk om Babsan vinner!! ;)

Över och ut.

6 kommentarer:

Lotta sa...

hahaha....fantasin har flödat här ser jag!! Gött jobbat!

Lotta sa...

Tänk om Babsan vinner sa du..Men om Sankan vinner då....DÅ får nog iffiffarna ALLA fördelarna i Koskenkorvalandet...blir INTE lätt för Koskiskarna...

Zabina sa...

haha :D Ja då får inte koskisarna det lätt ;) Vi får väl hoppas att andarna i bergen säger till Jonas att vara snäll och tänka på den breda massan! Han har ju långa armar så han kan väl krama om alla ;)

Anonym sa...

Babbsan for president!!

Lotta sa...

Hihi, klart han kan krama alla med sina "räddararmar". Sankan for president!!!

Zabina sa...

Ska jag starta en omröstning på riktigt nu? ;)